Prima pagina Cum sa cumperi Evenimente Recomandari Oferta speciala Noutati Contact Despre noi
 
Promotii produse
 
Noutati produse
 
Recomandari
 
Cos de cumparaturi
 
Marci promovate
 
Harta site
 

 
 
 
 
  Client nou?
  Ati uitat parola?
 
 


 


   

 

Vector International continuă tradiţia Customers – Suppliers Meeting

   Aflat la a 3-a ediţie, evenimentul Customers-Suppliers Meeting a devenit deja o tradiţie, eveniment care aşează faţă în faţa distribuitorii de produse de birotică şi papetărie din Romania cu furnizorii Vector din întreaga lume..

   Într-un cadru montan şi relaxat, Vector împreună cu 12 dintre partenerii săi externi: Smit Visual Supplies, Elba, Exiton, Coolike-Renergy, Stey, HSM, Jalema, Shachihata, Hopax, Penac, ACME United, Opus au invitat distribuitorii de birotică şi papetărie din Romania să participe la prezentarea produselor şi să le testeze. Vector International importă şi distribuie o gamă largă de produse de birotică şi papetărie fiind permanent interesată de promovarea unor produse inovative pentru piaţa românească.

   Evenimentul s-a desfăşurat la Hotel Belvedere din Predeal în data de 17 mai sub forma unei expoziţii, furnizorii având posibilitatea de a-şi prezenta atât produsele consacrate, cât şi noile produse. Întâlnirea a facilitat schimbul de informaţii între producători şi distribuitori. Motivaţia companiilor prezente a fost multiplă: lansarea pe piaţă a noilor produse, consolidarea relaţiilor, obţinerea unui feedback al pieţei de profil din România, tendinţele din piaţa internaţională şi, nu în ultimul rând, puţină relaxare.

   Vector International împreună cu HSM a lansat un concurs pentru clienţi, iar câştigătorii vor avea ocazia să petreacă 3 zile în Germania unde vor putea vizita fabrica HSM şi vor fi puşi faţă în faţă cu tehnologia modernă de fabricaţie a produselor.

   Vector International a venit de asemenea cu o noutate care îi vizează pe clienţii săi, şi anume sistemul de verificare stoc şi plasarea comenzii on-line pe site-ul companiei. Ca şi facilitate, acest sistem ajută clientul la verificarea stocului on-line în timp real, precum şi lansarea automată a comenzii, fiind un mod de lucru transparent, centralizat ce ajută la economisirea timpului atât din partea clienţilor cât şi a departamentului customers support al firmei. La standul Vector International, reprezentanţii companiei au oferit clienţilor o demonstraţie a acestui sistem, ceea ce i-a ajutat să înţeleagă necesitatea şi utilitatea acestuia.
 

  Atmosfera plăcută, relaxantă, cu discuţii libere a continuat cu o cină festivă într-un restaurant cu specific românesc, “Coliba Haiducilor”, din localitatea Poiana-Braşov, unde invitaţii, atât furnizorii veniţi din străinătate, cât şi clienţii din ţară, au avut ocazia să petreacă româneşte.

   Compania Vector International a realizat în anul 2007 o cifră de afaceri de 5 milioane de euro având o creştere de 34% faţă de anul 2006, iar în primele 4 luni ale acestui an a înregistrat deja o creştere de 30% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

 

 

alte evenimente:

 


 

 
1. Prezentare, organizare si arhivare
2. Articole si accesorii pentru birou
3. Instrumente de scris si corectat
4. Hartie si articole din hartie
5. Birotica si accesorii pentru computer
6. Consumabile pentru imprimante
7. Tehnica de birou si accesorii
8. Sisteme de afisare si prezentare
9. Mobilier si accesorii pentru birou
10. Administrativ,protocol si curatenie
11. Echipamente protectia muncii
12. Articole promotionale
13. Tipizate
14.Jucarii
15. Articole pentru scoala
 
   

         
         
   ©2018 VECTOR INTERNATIONAL     Sistemul de Management al calitatii certificat EN ISO 9001:2008