Prima pagina Cum sa cumperi Evenimente Recomandari Oferta speciala Noutati Contact Despre noi
 
Promotii produse
 
Noutati produse
 
Recomandari
 
Cos de cumparaturi
 
Marci promovate
 
Harta site
 

 
 
 
 
  Client nou?
  Ati uitat parola?
 
 


 


   

 

VECTOR INTERNATIONAL a aniversat 10 ani de activitate

Bucuresti, 01 Octombrie 2007 - VECTOR INTERNATIONAL a aniversat 10 ani de activitate

   Aniversarea Vector International a avut loc in cadrul unor evenimente speciale, lansarea noului catalog de birotica si papetarie, si ceea ce a devenit deja traditie in companie, Customers –Suppliers Meeting, reusindu-se astfel imbinarea unui eveniment obisnuit de business cu unul aniversar.

   Evenimentul s-a desfasurat pe parcursul a doua zile, 31 august si 1 septembrie 2007, in Buftea Parc MediaPro, unde invitatii s-au putut bucura de o atmosfera relaxanta in aer liber pe malul lacului Buftea. Customers – Suppliers Meeting este organizata anual de Vector International pentru a face cat mai cunoscuta prezenta pe piata romaneasca de papetarie si birotica a brand-urilor promovate de companie.

   La eveniment au fost prezenti 11 dintre cei mai importanti furnizori, printre care: Smit Visual Supplies, Opus, Exiton,Penac, HSM, Elba, care au prezentat noutatile din domeniu clientilor prezenti la manifestare.

   Lansarea noului catalog, ajuns la a patra aparitie, editia 2007-2008, a fost insotita de un discurs oficial din partea directorului general al companiei, dl. Marius Avram, prin care a multumit tuturor oaspetilor si echipei Vector.
Cu ocazia aniversarii, compania a rasplatit clientii prezenti la eveniment cu un discount de 10% pentru brand-urile reprezentate de furnizori la aceasta manifestare.

   Vector International este unul din principalii furnizori de papetarie si birotica de pe piata romaneasca.Compania s-a dezvoltat de la an la an, într-un ritm accelerat, ajungând în prezent sa detina în portofoliu peste 40 de brand-uri de
renume si peste 5000 de articole aflate in stoc.

   Compania a incheiat anul 2006 cu o cifra de afaceri de 3,75 mil euro, in crestere cu 30% fata de anul 2005. Pentru anul acesta, Vector International estimeaza o cifra de afaceri de 5 mil. Euro cu o crestere de 34% fata de anul 2006.

 

alte evenimente:

 

 
1. Prezentare, organizare si arhivare
2. Articole si accesorii pentru birou
3. Instrumente de scris si corectat
4. Hartie si articole din hartie
5. Birotica si accesorii pentru computer
6. Consumabile pentru imprimante
7. Tehnica de birou si accesorii
8. Sisteme de afisare si prezentare
9. Mobilier si accesorii pentru birou
10. Administrativ,protocol si curatenie
11. Echipamente protectia muncii
12. Articole promotionale
13. Tipizate
14.Jucarii
15. Articole pentru scoala
 
   

         
         
   ©2018 VECTOR INTERNATIONAL     Sistemul de Management al calitatii certificat EN ISO 9001:2008