Prima pagina Cum sa cumperi Evenimente Recomandari Oferta speciala Noutati Contact Despre noi
 
Promotii produse
 
Noutati produse
 
Recomandari
 
Cos de cumparaturi
 
Marci promovate
 
Harta site
 

 
 
 
 
  Client nou?
  Ati uitat parola?
 
 


 


   

 

Team building Vector International si Esselte Romania
Delta Dunarii 10 – 13 Iunie 2011

   Pentru că am început colaborarea de ceva vreme (aproximativ 5 anișori) cu cei de la Esselte și pentru că aveam un buget de marketing de cheltuit rămas din 2010, ne-am gandit că ar fi frumos să petrecem un week-end prelungit de neuitat pentru ambele părţi.

   Așa că, m-am pus pe căutat locaţii pentru petrecut un super week-end cu colegii și colaboratorii. După ce am hoinărit pe internet prin diferite locaţii de la munte, mi-a atras atenţia un banner cu Delta Dunării. Şi mi-am zis: gata, asta e! Mergem în Deltă! M-am mai plimbat pe internet și prin Deltă și m-am oprit și în satul Crișan, la vreo 20 km de braţul Sulina; la hotel Sunrise: cu piscina, club, baltă de pescuit și toată atmosfera, vegetaţia și clima de Delta Dunării. Mi-am informat colegii și colaboratorii despre locaţie și detaliile plecării, și uite așa, în ziua de 10 iunie, pe la ora 14.30 “trecute fix”, am purces cu mașinile spre Tulcea. După ce am ieșit din București, îmi cam ciuleam privirea la norii ce propăvăduiau o super ploaie…. și cu inima cȃt un purice încercam să par entuziasmată la cuvȃntul excursie pe canalele Deltei cu ambarcaţiuni rapide. În drum spre Tulcea, am trecut prin niște perdele pe ploaie, iar la intrarea în oraș ne-a intȃmpinat un vȃnt și niște “nori super sexy”, dar care nu au reușit să ne spulbere entuziasmul. Ne-am instalat in cele 2 ambarcaţiuni rapide care ne-au dus în siguranţă la hotel.

   Ajunși seara, obosiţi, ne-am delectat cu o cină pescărească și relaxare la piscina din aer liber cu un pahar de vin bun și bună dispoziţie. A doua zi, după micul dejun, avem planuită excursia cu ambarcaţiuni pe canalele Dunării, dar pentru că norișorii însoţiţi de un vȃnticel rece ne cam dădeau tȃrcoale am schimbat activitatea outdoor pe una indoor, adică un training Esselte, susţinut de Alexandru Pȃrvănescu, despre mașinile inteligente de laminare de ultimă generaţie ILam.
Training-ul a fost urmat de Jocurile Olimpice Hot Lam 2011, la care colegii mei au cȃștigat detașat prin spiritul de echipă de care au dat dovadă, și pentru care îi felicit încă odată.

După ce trainingul și jocurile olimpice au luat sfȃrșit, am primit cel mai frumos cadou cu putinţă: Soare. Încă odată, s-a demonstrat că prognoza meteo e cam îndrăgostită și e dată peste cap. Așa că, pe acea vreme de invidiat, am putut pleca cu ambarcaţiunile în excursia pe canalele Deltei Dunării, unde am putut admira o vegetaţie aparte, imensele stufărișuri ce oferă adăpost pentru numeroase specii de animale, aici trăind peste 300 de specii de păsări și peste 100 specii de pești. Am făcut muuuulte poze și ne-am minunat la vederea nuferilor, a păsărilor și …..chiar și a șerpilor din apă. Am savurat puţin din viaţa, bogăţia și frumuseţea Deltei Dunării, care a culminat cu punctul de vărsare a Dunării în Marea Neagră, fenomen unic și senzaţional.

    După aproape 4 ore de hoinărit pe canalele Dunării, la hotel ne aștepta o cină festivă îmbelșugată, cu ce altceva decȃt …..pește. Distracţia a continuat în clubul hotelului, unde s-a desfășurat și festivitatea de premiere a Jocurilor Olimpice Hot Lam 2011, la care au fost premiaţi toţi colegii mei, prin echipele conduse de Florin Florea, Radu Costea și Corina Cristescu.

   După ce premiile au fost împărţite frăţește între echipe ne-am pus pe distracţie, dans și karaoke pȃnă în zori.
Ziua liberă de duminică, prea bine meritată, am sărbătorit-o la piscină, bucurȃndu-ne de soare, și înveselindu-ne cu niște jocuri de teambuilding amuzante și antrenante.

   Luni după micul dejun, am plecat spre București, lăsȃnd în urmă Delta Dunării, un loc deosebit, unde ne-am simţit extraordinar.
Astfel, am petrecut un week-end de vis, plăcut și amuzant al cărui cuvȃnt de ordine a fost buna dispoziţie.
Țelul a fost atins, Vector International și Esselte Romȃnia au devenit o echipă, iar colaborarea noastră pe viitor va fi și mai strȃnsă; și, bineînţeles că așteptăm ……….următorul teambuilding.

alte evenimente:


 

 
1. Prezentare, organizare si arhivare
2. Articole si accesorii pentru birou
3. Instrumente de scris si corectat
4. Hartie si articole din hartie
5. Birotica si accesorii pentru computer
6. Consumabile pentru imprimante
7. Tehnica de birou si accesorii
8. Sisteme de afisare si prezentare
9. Mobilier si accesorii pentru birou
10. Administrativ,protocol si curatenie
11. Echipamente protectia muncii
12. Articole promotionale
13. Tipizate
14.Jucarii
15. Articole pentru scoala
 
   

         
         
   ©2018 VECTOR INTERNATIONAL     Sistemul de Management al calitatii certificat EN ISO 9001:2008